Food time

Jag sitter och planerar ett reklamfilms jobb (ja ni förstår så roligt!) och mat kommer vara en del av rekvisitan som behövs. Därför har morgonen spenderats framför datorn på jakt efter inspiration. Jag hittade till Linda Lundgrens portfolio och blir helt salig över dessa fina bilder. Det får bli en tidig lunch idag tror jag!

Foto: Roland Persson Styling: Linda Lundgren

11 reaktion på “Food time

  1. Hahaha, snacka om att jag har missat grejor!! Så går det när man är lost i bloggvärlden! Lägenhet till salu??? Är den såld redan? Och varit i Paris??? Och ätit på fina marknaden ; ) Och handlat lika saker som jag, hahaha vad roligt att vi nästan har identiska shoppinghögar och lilla älskliga bjällerarmbandet : ) (får in skrivböckerna imorgon till affären förresten) Och jag har hajjat noll trots att vi hörts… Ni har väl inte flyttat ännu i alla fall?? Gudars vad knäppt : )

    Nåväl, har du sett kokboken som bilderna ska vara med. OMG vikken bok! http://www.adlibris.com/bookbrowser/default.aspx?culture=SV-SE&isbn=9186623214&shop=1

    Kramkram! Vi hörs strax! kom precis på att jag glömt en grej. Lost var det…i alla världar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>