FLYTTA rullbord

Jag vet inte hur många mail och kommentarer jag får angående vårt rostfria rullbord i köket så för att göra det enkelt, dels för mig själv men också för er som undrar så gör jag ett helt eget inlägg där ingen kan gå miste om vart det är ifrån. Det är köpt på IKEA och heter FLYTTA Rullbord, storleken är 98×57, alltså den största varianten. Länk till produkten hittar ni här!

Foto: Alvhem mäkleri

6 reaktion på “FLYTTA rullbord

 1. Jättefint rullbord!
  Det kommer jag att sätta upp på min önskelista inför julen.
  Ser fram emot att vi i Älmhult kommer att få ett nytt IKEA-varuhus med full-sortiment, äntligen.

 2. Jag förstår att du många mail om ert rostfria rullbord. Det är ursnyggt. Jag hade dock nöjet att bli sponsrad med ett från min svärmor. De har sådana på hennes jobb som de inte använde så jag passade på att “paxa” det! :) Fint kök, ser så personligt ut.

 3. Alltså ditt kök….. helt underbart är det!!!!
  Kan tänka mig att det verkligen är hjärtat i hemmet hos er!!

  Trevlig fredagkväll!!

  /Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>