En sådan dag

Idag är en sådan dag då jag längtar lite extra mycket efter det där huset vid havet med knarrande vackra trätrappor, där man måste ha raggsockar när det är oväder för att det blåser in och där det är så tyst så att man bara hör havet, vinden, fiskmåsar och kanske en båt på avstånd. Det där huset som bara finns i mina drömmar men som en dag kanske blir mitt. Där skulle jag bara mysa omkring i raggsockar, dricka varm choklad och äta färskt bröd med en massa smör en dag som denna. Det sistnämnda går ju faktiskt att ordna med på en gång så jag tror att jag gör det, huset får jag dock vänta med.

Foto: via brown dress with white dots och A well traveles woman

12 reaktion på “En sådan dag

  1. Instämmer helt. Den här drömmen har jag haft i hela mitt liv. Så det var så roligt att läsa om det i en blogg.
    Det här inlägget påminde mig att jag inte ska glömma mina drömmar. Tack, min dag blev genast lite bättre.

  2. Idag är det min tur att längta till det där huset, hoppas det är okej att jag går in även om du inte är hemma, och att du har ett par raggsockar jag kan låna. :-) /J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>