Merci

Att besöka Merci var såklart givet och planerat sedan länge. Här hade jag kunnat spendera en halv dag, utan tvekan. Ett helt hus med butik, café och restaurang som är inspirerande från utsidan och in kan inte bli annat än bra. Och linne avdelningen! Jag kunde ha köpt med mig sänglinne som hade räckt en hel livstid och en generation efter det men jag fick bärga mig. Kolla även in innergården som skymtar på sista bilden, som en dröm!

4 reaktion på “Merci

  1. Hej!
    Vilka underbara bilder ! Du har en härlig och inspirerande blogg.
    Jag undrar i vilken prisklass kuddfodralen i linne var på Merci ?

    Med vänliga hälsningar,
    Amanda

  2. Jag såg allt linnetyg du visade på instagram också, och blev så himla inspirerad. Linne är fint och har väl fått lite av en renässans nu? Vi har soffkuddar med linnetyg hemma, och kan tänka mig fler i olika färger utan tvekan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>