Hej bloggen!

Det känns som en evighet sedan jag uppdaterade här men ni som föjler mig på instagram vet på ett ungefär vad jag har sysslat med. Jag har varit på blixtvisit i Stockholm där jag och Amelia blev makade och fixade i håret av bästa Fru Söder, resultatet får ni se snart! Vi plåtade även ett hemma hos reportage hos världens mysigaste familj i Enskede, fikade på kaffeverket som hade de godaste biskvierna jag någonsin har ätit och stämt av en massa med saker inför det där spännande som jag tjatat om så länge. Just nu sitter jag på ett fik och inväntar mitt mötessällskap för hemma är det visning av vår lägenhet för andra gången denna veckan och imorgon åker vi till Paris. Behöver jag säga att mitt liv går i 180 just nu? Nej, jag tror inte det. Och så har jag gått och blivit galen i beige/sandfärgat, cashmere halsduken och lacket fick följa med mig efter dagens stop på h&m. Det var min vecka hittills i snabba drag! Tusen tack för alla bra Paris tips som jag har fått förresten, så otroligt gulligt att ni tar er tid och tipsar. Tack!

En reaktion på “Hej bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>