Tips på mediamöbler

Vid frågestunden fick jag bland annat en fråga om jag hade några tips på snygg förvaring för det där som inte är så snyggt i vardagsrummet, nämligen tv:n och dess tillbehör. Så jag tänkte att jag gör ett alldeles eget inlägg om detta för det är en fråga som återkommer och jag tycker att vi har fixat detta lilla problem ganska bra här hemma hos oss.

Tv:n har vi på ett hyllplan som är satt ganska lågt på konsoller, vi har vitoljat det men det är självklart en smaksak. Under hyllan finns det plats för alla mina magasin som jag verkligen inte kan slänga. Mittemot hyllan har vi satt upp tre stycken FAKTUM fläktskåp från IKEA som verkligen sväljer massvis med saker.

På tal om hyllplan och konsoller som jag också får massvis med frågor om vart vi har köpt våra. Just dessa som vi har här hemma har faktiskt min fästman byggt alldeles själv och så har vi målat dem vita. Men om man inte har någon lust att bygga själv så kan jag tipsa om serien EKBY från IKEA, konsol BAS och hyllplan från Norrgavel, de flesta byggvaruhusen har även sina egna varianter.

15 reaktion på “Tips på mediamöbler

  1. Hej! Såg fler bilder på en annan blogg. Varifrån kommer det rostfria rullbordet som finns i köket? Har flyttat o är på jakt efter nåt liknande till mitt kök. /Pia

  2. Gud vilken fin lösning! Har du möjligtvis någon aning om vilken lucka du har på fläktskåpet, finns ju nämligen lite olika alternativ. Abstrakt-/härlig-/applåd vit? Superhärlig och inspirerande blogg. Tack! :)

  3. Fantastiskt snyggt. La även upp på min blogg. Kan ha skrivit fel info om herr A, jag antog att det är din pojkvän, men om det är fel så säg till så ändrar jag faktan :) Hoppas det är okej.

  4. Jag har sett att ni inne i sovrummet har en Pilaster-liknande hylla bredvid sängen. Är det en äkta eller kopia/egen-snickrad?

  5. Supersnygga förvaringslösningar och överlag ett fint vardagsrum! Vad har ni för färg på väggarna, är de vita eller ljust grå? Tack för en inspirerande blogg!

  6. Jättesnygga förvaringslösningar, och även överlag ett superfint hem! Tänkte fråga hurudan färgnyans ni har på väggarna, är de vita eller ljust grå? Tack för en inspirerande blogg!

  7. Vi har precis flyttat och letar förtvivlat efter just mediaförvaring, vill helst ha ett skåp då vi har ganska mycket sladdar och sånt som vi vill täcka, det där skåpet som ni har är jättefint- har har byggt det eller är det hyllan som han har byggt? Skulle gärna vilja veta vad det är för skåp annars :-) Vi har kört med hyllplan förut men det vore så skönt med ett skåp att bara proppa in saker i ;-) Kram Elina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>