Skåneturné

I fredags begav jag mig till Malmö för att möta upp Amelia på flygplatsen och sedan dess gick allt i en rasande fart. Möten, hemma hos plåtningar, middag med ett helt gäng underbara kvinnor, ännu fler plåtningar och sedan till Göteborg för ännu ett möte idag. Snart händer det! Det där som jag och Amelia har arbetat med i ett halvår och nu är vi så peppade att vi knappt orkar hålla tyst längre.

Bilder från @tantjohanna, @amelialonngrenwidell, @permalin, @kviddevitt på instagram.

8 reaktion på “Skåneturné

  1. Hej Johanna, tittar ofta på din blogg och gillar!! Undrar var jag kan hitta en kudde eller ett kuddfodral med zig zag-mönster så som den jag ser på en stol i din fina våning? Skulle bli såå glad för tips!

    Med vänlig hälsning,
    Josephine, inredningsnördiglandskapsingenjör från Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>