5 reaktion på “Life lately, enligt min iPhone

 1. Hej Johanna,
  Har följt din blogg några månader. Jag tycker väldigt mycket om de bilder du lägger upp, det är en härlig känsla i dem. Ljuset gör på något vis att de får ett djup och en rymd. väldigt mysigt helt enkelt!
  Jag jobbar som dekoratör för en detaljhandelskedja här i sverige. Det var ett jobb jag aldrig trott att jag skulle kunna få men som jag insett att jag är bra på och älskar att hålla på med. Sedan jag hittade till din blogg och fått läsa lite om div styling jobb så har jag blivit nyfiken på stylistyrket. Det skulle vara ett utmanande steg vidare i min karriär. Men hur blir man egentligen stylist? Bör man plugga något tex ljussättning eller dyl? Hur “lär” man sig?
  Hoppas att du orkar svara mig med några rader, det vore kul att få veta mer om hur man kommer in i yrket.
  Mvh
  Malin

  • Hej Malin,
   Kul att du gillar min blogg, tack!
   Jag får otroligt mycket frågor om detta och hinner tyvärr inte svara alla så jag har skrivit om min väg här på bloggen vid ett flertal tillfällen. Kolla in kategorierna “Johanna Laskey Lifstyle Stylist” och “Johannas personliga” så ska du nog få svar på dina funderingar.
   Tack för att du kikar in här!
   Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>