Malmölägenhet till salu igen

För lite mer än ett år sedan visade jag bilder från denna lägenhet som enligt rykten tillhör Nina Persson i The Cardigans. Då var den till salu via Bolaget men det verkar som att den aldrig blev såld för nu ligger den ute igen men nu via Mäklarhuset. Om jag hade haft några fler miljoner och velat bo i Malmö hade jag slagit till på stört, finare lägenhet finns inte om man frågar mig.

Foto: Mäklarhuset

9 reaktion på “Malmölägenhet till salu igen

  1. Den är jättefin, men, gatan den ligger på är väldigt trafikerad och inte jättetrevlig att bo på. Ingen lummig utsikt direkt. Precis vid Triangel köpcentrum. Jag hade aldrig köpt en sån dyr lgh där iaf.

  2. Lägenheten är verkligen helt fantastisk! Även jag har sparat reportaget från Elle Interiör (ser att samtliga bilder är från det reportaget, i den gamla annonsen var det inte samma bilder utan de var mer “avskalade” och hade inte lika mycket personlig touch) och har som min största stilinspiration för mitt hem. Så fort jag får idétorka tänker jag; Vad skulle Nina gjort;-)

  3. Den här lägenheten är så snygg så jag kan inte förstå hur någon vill flytta därifrån! Hade jag kunnat ta med mig den till England hade jag köpt den på stört (med inredning o allt!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>