Fredagsshopping

Finns det något härligare än fredagsshopping? Jag går nästan alltid en runda på stan, köper hem bröd, blommor, går till saluhallen för att köpa de livsvikitga fredagsräkorna och denna gången blev det även påsar från AnnLouise Landeius och Artilleriet. Höjden av lyx alltså! Äntligen är fina väskan No 13 min och förpackningsnörden i mig blir jag alldeles lyrisk över den snygga kartongen som väskorna levereras i, den handtryckta och signerade etiketten och att varje väska är numrerad. För att inte tala om hennes kontor och showroom, så inspirerande. Bilder därifrån kommer snart!

5 reaktion på “Fredagsshopping

 1. Supersnygg väska! Jag undrar var du köpt hyllorna? Jag är på jakt efter en lång sådan hylla (180-2m) Att ha ovanför sängen. Vet du var jag kan hitta sådana?

 2. Härligt!
  Det bästa med fredagsshoppingen är att det egentligen inte spelar någon roll vad man köper, det viktiga är att man får strosa runt, ta det lugnt och titta länge och noga i de affärer man vill.

 3. Jag nästan dör så fint väskan är paketerad.
  Som du tycker jag att paketeringen är lika viktig som själva saken, jaá eller nästan. Man blir så glad då.
  Och denna personligt handgjords utsidan är perfection!

  Kram, njut av dagen Ulrika / lilla.u

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>