Posters online

Vid frågestunden fick jag en fråga om jag hade några tips på nätbutiker som säljer posters/prints/affischer och det har jag. Faktiskt så många att det krävs ett eget inlägg.

society6.com här finns så galet mycket fina prints! Dessa är några av mina favoriter.

wonderwall.se erbjuder “affordable art” från Lovisa Burfitt, Cassandra Rhodini, Liselotte Watkins med flera.

nordicdesigncollective.se satsar på att lyfta fram nya formgivare och deras design. Dessa är från Inredningscitat och Smia som det bloggades flitigt om vid lanseringen i våras.

 stilleben.dk är en dansk butik som ni inte får missa att besöka om ni är i Köpenhamn men som tur är finns det även en webshop som bland annat säljer posters från Playtype och min favorit Circus Hein från ATWTP.

fotografiska.eu har en shop men prints från deras utställningar. Mina favoriter är dem av Vee Speers.

theresesennerholt.se borde inte ha undgått någon, hennes prints lanserades för några år sedan och blev en succé direkt.

keepcalmgallery.com är en gammal favorit till mig, härifrån kommer den numera klassiska postern med ledorden “Keep Calm And Carry On” och vi har flera av printsen i vår hem.

modelmini.se har börjat sälja alleles egna prints skapade av duktiga Fridas Fina. Heja dig!

 

mokkasin.com har en hel drös med fina prints som kanske egentligen är gjorda för barn men är minst lika fina för vuxna också.

 Hoppas att ni hittar något som faller er i smaken!

16 reaktion på “Posters online

 1. Tack för tipsen om alla fina posters, blev en beställning på society6 idag. Alltid roligt att hitta ngt som inte dom allra flesta har (Ikea, inget illa menat men väldigt trist att se samma posters i var mans hem).

 2. Vilka fina tips, tusen tack!
  Jag säljer Keep calm gallery posters i min lilla webbutik, bla den fina “optikervarianten”, som du visade i somras. Blev tipsad om dessa tack vare din inspirerande blogg, så tack för allt du gör och delar med dig utav!

  Varma hälsningar Maria i Lilla Villa Vita

 3. Vilket härligt inlägg. Gosh, vad mycket information du sitter bra! :) Ska verkligen kika in sidorna när jag får tid.

  Och förresten, tusen tack för dina grymma ord sist.
  Jag vet, att du vet, att det är en jobbig känsla som i princip driver mig till vansinne. Men jag suger åt mig vartenda ord du sa. Har det i åtanke :)

  Stort tack för att du tog dig tid att svara!
  Kram P.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>