Blogger’s Inn på Scandic Rubinen

Jag sitter och planerar inför nästa veckas plåtningar och kom på att jag helt glömt bort att visa bilder från ett jobb som jag hjälpte Trendenser Frida i början av sommaren. Hon hade nämligen fått i uppdrag att skapa en “Blogger’s Inn”-svit på Scandic Rubinen i Göteborg och jag fick äran att assistera henne under två intensiva dagar. För att ansöka om kostnadsfritt boende på Blogger’s Inn kontakta Linda Abrahamsson på Scandic Rubinen så berättar hon mer: linda.abrahamsson@scandichotels.com

Pressfoto Scandic Rubinen

5 reaktion på “Blogger’s Inn på Scandic Rubinen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>