Hej hösten och frågestund

Trots att det bara är början på augusti så tycker jag att hösten börjar nu. Ni som känner mig och ni som följt mig här vet att jag älskar att skriva listor, planera, drömma och starta på nytt. Augusti är lika med nystart för mig! Nu är semestern över och jag längtar till rutiner, vardag, jobb och allt spännande som sker i höst. Men med detta sagt hoppas jag såklart på fina augustikvällar med dopp i havet, picknick på klipporna och någon mer båttur. Men på dagarna – jobb! För precis ett år sedan på dagen faktiskt hade jag en frågestund och nu är det dags för en ny tycker jag. Och har ni inga frågor tycker jag, precis som förra gången att det är kul om ni bara säger hej eller kommer med önskemål om framtida inlägg eller om det är något ni vill se mer av här hos mig. Nu kör vi!

15 reaktion på “Hej hösten och frågestund

 1. Pingback: Posters online | tantjohanna.se

 2. Hej!
  Jag skickade ett mejl till dig med alla mina nyfikna frågor dagen innan frågestunden lanserades. Vill du hellre att jag ställer mina frågor här eller svarar du mejlledes? Tycker du har en grym blogg och skulle hemskt gärna vara med och assistera vid stylistjobb någon gång om du behöver hjälp!
  /Maria Wigartz

 3. Hej Johanna,

  Tack för en fantastisk blogg!

  Vi försöker få i ordning vårt vardagsrum men jag tycker det är svårt att få till en helhet. Extra svårt tycker jag att det är att få till tv:n, dvd:n och stereoanläggningen på ett snyggt sätt utan att använda sig av någon typisk mediamöbel som sällan är speciellt snygga. Man vill ju gärna inte att dessa ska synas mer än de behövs. Så om du har något tips kring detta skulle jag vara väldigt tacksam!

  Mvh,

  Lisa

 4. Tack Johanna för en ljuvlig blogg som inspirerar!

  Gillar att kika på dina fina bilder, både bilder från ditt eget hem och från annat runt omkring. Också kul att läsa lite om dig – som person.

  Tack för en fin blogg med en varm känsla! Jag kikar in ofta.

 5. tanten.
  din blogg är så fin och så inspirerande.
  jag gillar när du är personlig och visar bilder från din vardag.
  och så sknar jag dina underbara “färg-tavlor” … som du alltid körde förr.

  hur trivs du med att frilansa. driva eget. är du nöjd över ditt nta jobb? och känner du att du kan leva på det?
  kanske personliga frågor — så svara bara om du vill …

  kramis. lilla.u

 6. Hej! Tack för en härlig blogg! Fin blandning av jobb, din tankar o drömmar och vad som händer ditt liv. Många fina inspirerande bilder. Hälsning från Karin

 7. Hej!
  Jag är en av dina nyare läsare här på bloggen och jag är fast. Otroligt inspirerande.
  Jo, det är så här att jag och min lilla familj flyttar snart till ett radhus i sann 60-tals anda. Så kul att “börja om” på nytt. Vi har flyttat ganska mycket och varje gång önskar jag mig ett mysigt sovrum. Men jag får aldrig till det. Hur gör jag? Vad ska jag tänka på?
  Har köpt ett fint överkast på Norrgavel som går i en sval blå ton och det är åt det hållet jag vill att resten av sovrummet ska gå i.
  Hjääälp!

 8. Hej Johanna!

  Kul med en “årlig” frågestund! Men jag vill först och främst tacka för en otroligt inspirerande blogg. Jag läser här varje dag och hittar mycket bilder/tips/tankar här som jag använder som inspiration och som leder till kreativitet för att få till vårt nya hus… Just nu klurar vi mycket på tavlor (sätt att få till det där personliga, egna… som ger känsla), kontor och sovrum… Alla tankar och idéer du kan delge på dessa områden skulle jag vara intresserad av.

  Sedan undrar jag hur det känns nu, det har gått ett tag sedan du sade upp dig och kastade dig ut i “frilansvärlden”… är det härligt? förfärligt? spännande?

  kram, och tack!

 9. Åh. Kul!
  Dina bästa råd o tips du fått längs vägen när du tog steget att starta eget?

  TACK för grym blogg o inspirationen du bjuder på!

 10. Hej Johanna. Haha, ibland känns det som att vi är så lika. Listor, planering, nya block och höststart är det bästa jag vet!!

  Min fråga är väl lite om det du gör, alltså jobbar med. Hur går det till egentligen, jag förstår att det inte finns en typisk arbetsdag (det är ju det som är så fantastiskt!) men ändå. Vad gör du om dagarna? Tar uppdragsgivare kontakt med dig? Hur ser den kreativa processen ut för dig? Berätta!

 11. Hej gillar bloggen massor blir jämt inspirerad när jag kikar in här:) Du har ju grym smak och ett väldigt vackert hem men min fråga är : Vad har du haft för andra stilar i ditt hem, om du haft några förstås, vore också kul/modigt med en bild:)?Själv har jag haft terrakottafärgade väggar, massa torkade rosor, “Indiska”, 60-tal/retro…Idag är det nog bohemisk retro med danska designerlampor och ett rådjurskranie:)

 12. Hej!

  Jag undrar om du har något bra tips på hur man får sängen fin om man som jag och min man har var sitt täcke. Alla fina sängar man ser har ett täcke. Lägger man ett överkast på vår säng så kan man inte vika ned kanten högst upp och göra fint med kuddar för då ser man att det är två täcken. Hoppas du förstår detta stooooora problemet.

  Tack för en bra blogg!

  /Jenny

 13. Jag kan inte komma på någon fråga att ställa utan vill istället säga att jag älskar din blogg! Jag får så grymt mycket inspiration av dig och tycker du har så otroligt mycket mer charm och personlighet än så många andra bloggare. Fortsätt göra det du gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>