Second hand himlen

Igår var jag i second hand himlen, på riktigt! Vi åkte till grannbyn Totnes och strosade omkring bland allt mysigt, fikade, jag fotade som en galning och så pekade pappa mot en second hand butik som skulle visa sig vara himmelriket. Revival på 64 High Street. Först en massa kläder, klänningar i liberty mönster, väskor, skor, pälsar, smycken, oljerockar, fina hattar och sedan i ett litet rum allra längst in i butiken uppenbarade det sig, himmelriket alltså! Tänk ett rum med glastak, brudklänningar, några helt bedårande dopklänningar, spetsar, underkjolar, en massa fina gamla resväskor och så jag. Det var en sådan magisk känsla i rummet och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till så det hela slutade med att jag köpte med mig en fin gammal väckarklocka som stod alldeles ensam där inne i det magiska rummet. Väldigt typiskt mig skulle man kunna säga! Men nu har jag ett minne från det magiska rummet som jag aldrig glömmer.

5 reaktion på “Second hand himlen

  1. Så fint! Förstår du var i himmelriket :)
    Kanske bra ställe att inhandla klänning till ert bröllop? ;)

    Hajade till häromdagen när jag läste om att du gillar Fabrique. Det har blivit ett favoritställe för mig. Det har så himla goda kardemummabullar! Slank in på deras bageri/fik på Rosenlundsgatan mellan visningarna när jag just flyttat hit. Helkaklade väggar och nakna glödlampor i taket, gott te och supergoda bullar :) En fröjd för många sinnen med andra ord. Håller tummarna för att göteborgarna ska få njuta av det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>