Hem till byn

Jag flänger verkligen runt denna sommaren! Inte mycket fokus på inredning men det kommer, ska bara semestra färdigt först. Just nu är jag och mina bröder nämligen i södra England och hälsar på vår pappa som för något år sedan flyttade tillbaka till sin hemstad efter 16 år i Sverige. Här bodde jag mina första sex år i livet så det är verkligen mysigt att vara tillbaka och se allt med vuxna ögon. När jag kommer hit slås jag av att det måste vara här min kärlek till havet, fiskmåsar, bokskogar, ängar och ruggigt väder föddes. Obeskrivligt vackert är det!

11 reaktion på “Hem till byn

  1. Oj sa fint det ser ut nar solen lyser! Be pappa skjutsa dig till kyrkan dar du var brudnabb 1994 – om ni hinner me det?? Det ser sa mysigt ut (beror formodligen pa dina fina bilder!) Hoppas att ni gar runt kyrkan uppe i Highweek dar jag och din mamma brukade ga pa vara promenader ocksa (me dig och Adam). Hoppas att du far en underbar semester tantjohanna <3

  2. Så väldigt fint. Påminner om en fin resa jag gjorde på Irland tillsammans med en väninna. Oerhört strort och vackert. Förstår att du trivs. Grönt, stort och dånande!

  3. Vad härliga bilder! Var i södra England är det? Jag bodde i närheten av Winchester när jag var liten. Älskar att komma tillbaka till Hampshire – det är så fint i södra England!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>