Nystart

Jag har kommit in i ett rensa/röja/städa/strukturera mood! Jag har köpt nya mappar, små lådor och anteckningsböcker och alla mappar i datorn håller på att struktureras upp. Hej då oreda, kvitton lite varstans och den saliga röran på bilder som min dator har innehållit. Jag hittar bilder som jag sparat för över tre år sedan och de jag fortfarande gillar åker in till min pinterest istället. Hittade denna bilden som jag tycker är helt undebar, älskar mixen av kuddar, det stora bordet med alla stolar, fönsterna, golvet och pia lampan. Men jag kan ju inte minnas vart bilden är ifrån eller vem som är fotografen. Är det någon av er som känner igen den? Snart är det dock slut på mitt strukturerande, jag åker nämligen till Öland på lördag och stannar en vecka för att sedan bege mig till Amelia och Gotland för att jobba. Men först Öland! Har ni några gulkornstips? Vad får jag inte missa?

8 reaktion på “Nystart

 1. Följer din blogg med nöje eftersom vi har ganska lik stil :) Bor i kalmar och besöker öland ofta! Tips på supermysiga ställen: mormors i stora rörs hamn (stenugnsbageri och kaffestuga) underbart ställe med massa gott! Även raw food.. gårdby lanthandel, strandnära vandrahem (jättegod mat)..

 2. Vilka fina kuddar! Och duktiga du, mappar och lådor borde även jag ordna…
  Har tyvärr inga Ölandstips så jag passar på att önska dig en trevlig resa. Kanske blir det en bild eller två därifrån?!

 3. Det jag alltid gör på Öland är att hyra cyklar i Byxelkrok och cykla söder ut några kilometer längs havet, så otroligt vackert där. Sen kan man svänga in och cykla genom skogen på en spikrak väg till Böda och fika mysiga Kaffestugan där.
  Hoppas du får en härlig vecka!

 4. Du får absolut inte missa Paradisverkstaden i Färjestaden och Capellagården i Vickleby. Riktigt mysiga ställen!

 5. Här är en till som skulle behöva lite struktur i röran…!
  Tyvärr har jag inga ölandstips, länge sedan jag var där.
  Härliga bilder, vilket härligt ljus i andra bilden!
  Ha det bra
  Hälsningar Camilla

 6. Det finns en helt fantastisk second hand butik mitt i Borgholm – Smyckesskrinet. Du kommer dööööö så mycket fina grejer. (om den finns kvar)

  Köpte fina franska skor där – oanvända. För nada.

 7. Å det är så underbart att få ordning på oredan. :) På Öland får du inte missa Cafét/butiken i Gårdby (gamla lanthandeln) Ljuvlig fika, lite kläder och kanske något till hemmet. Don’t miss out for the fika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>