Scandinavian Living Design

Det kom en bok med expressbud till mig härom morgonen och inte vilken bok som helst utan en Koreansk bok med titel Scandinavian Living Design där min stil och bilder från vår lägenhet fått äran att vara med på en sida. Jag har ingen som helst aning om vad det står med ska försöka hitta någon som kanske kan översätta. Ingen frivillig här kanske? Författarinnan till boken heter Juhee C, hon jobbar på ELLE girl som journalist och fashion editor i Seoul, Korea. Förutom denna boken har hon tidigare gett ut tre böcker, kolla in här.  Och ni ska veta vilket fint sällskap jag är i, från Sverige representerar bland andra formgivaren Ingela P Arrhenius, bloggaren Emma Fexeus och ett helt gäng till med formgivare samt en presentation om Skandinaviens viktigaste inredningsvarumärken.

8 reaktion på “Scandinavian Living Design

  1. Grattis! De där asiatiska böckerna är fantastiska. Minns en saknad samling som ven kollega hade på F&B. Det finns flera liknande, eller var det en serie tro?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>