Älskade Gotland

Igår packade vi bilen och for till Gotland, precis när vi rullat av färjan blev det lunch och inspirationspåfyllnad på LEVA Kungslador där jag för övrigt sprang på min gamla kurskamrat Kristin från Beckmans akedemin i höstas. Så kul att ses igen! Sedan rullade bilden vidare till Hablingbo crêperie för goda crêps, kaffe och fransk atmosfär. Och så blev det givetvis ett besök i keramikern Åsa Lindströms lilla butik alldeles intill och efter långt velande om vilken mugg som skulle få följa med mig hem kunde jag bestämma mig och jag har nu påbörjat min mycket efterlängtade samling. Kvällen avslutades på Bakfickan i Visby och vi konstaterar ännu en gång att vi älskar Gotland. På riktigt älskar!

Foto: Johanna Laskey

12 reaktion på “Älskade Gotland

 1. Så kul att ses!Ser ut som om ni hade en toppen semester:)Hör av dig om du kommer till Sthlm i höst -vore kul att ta en fika.Kram

 2. Jag skulle jättegärna vilja ha några såna där muggar – vet du om de bara går att köpa på Gotland? Har tyvärr inte vägarna förbi där i sommar :(

  /Caroline

 3. Johanna, vilka mysiga platser! Detta inlägg kom perfekt då jag & ett gäng ska till Gotland i sommar. Har du några mer härlig pärlor?

  Din blogg gör en alltid glad & inspererad!

 4. Aj så härligt det ser ut! :-) Hoppas ni har det underbart!
  Vad kostar en mugg av Åsa? Ska till G i aug & är sugen på att slå till på ett par…

  // Sixten

 5. Ser härligt ut.. jag får ta och utforska sverige lite mer känner jag, har aldrig varit på gotland faktiskt.. Hade varit en mysig sommarsemester att göra en sverigeturné :)

  kram /iris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>