Nynäsvägen 331

Vid gårdagens hemnet-knarkande kom detta fina hem fram som ett tips och jag klickade in för att bilderna lockade. Vid en lite närmre titt kom jag fram till att Hanna Wessman som driver Hannas Room måste ha stått för stylingen och Kia för fotningen, kan det vara denna lägenhet ni grejade med vid detta inlägg kanske? Mycket bra jobbat i så fall tjejer!

update: Det var mycket riktigt Hanna Wessman som hade stylat men just dessa bilder har inte Kia tagit. Vi kan alltså vänta oss fler bilder från denna lägenhet!

Foto: via HusmanHagberg

6 reaktion på “Nynäsvägen 331

  1. Väldigt fint. Gillar verkligen känslan som de gardintäckta väggarna i sovrummet ger, väldigt romantiskt och luftigt :)

    kram /iris

  2. Hej söta! Det är inte Kia som tagit dessa bilder! Det har en mäklarfotograf gjort. Kias bilder kommer jag visa på bloggen snart;) har haft så galet mycket just nu att jag inte hunnit sätta ihop allt än.. Men snyggt uträknat! Jag har varit med under renoveringen av hela huset och det kommer mer härifrån snart:)
    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>