Min sommarplantering hos IKEA Livet Hemma

I dag publicerades mitt inlägg med temat sommarplantering hos IKEA Livet Hemma. Ni kanske minns dagen då jag och fotografen Anders Jungermark var på utflykt i den gamla fabriken? Här är delar av resultatet! Klicka in här för att se hela inläget hos IKEA Livet Hemma. Hoppas att ni gillar det och känner er sugna på att skapa en alldeles egen planteringsvrå.

Styling: Johanna Laskey, Foto: Anders Jungermark

22 reaktion på “Min sommarplantering hos IKEA Livet Hemma

  1. Pingback: Grönskande inspiration från Livet hemma « Hem-ligheter

  2. Jättefint jobb du gjort Johanna! Jag var i Göteborg till min systers avslutning för en vecka sen och kunde inte låta bli att tänka på dig :) Det är så kul att följa allt du gör och hur fint det blir.

  3. Så fint Johanna! Blir så glad över att det går så jäkla bra för dig! Inte för att jag är förvånad! Kör hårt, jag hejar på dig! Roligt med RUM! Hoppas vi får anledning att synas på samma ställe fler gånger;)
    Stor Kram
    Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>