Blog your dreams

Jag är en stor förespråkare till att våga sätta ord och bild på sina drömmar och mål. Det blir både roligare och mer effektivt då! Det kan handla om allt från bättre vardagsvanor till stora, långsiktiga mål. I augusti förra året skrev jag detta inlägget och mycket av det som jag önskade då har faktiskt blivit min verklighet och vardag. Mycket på grund av mig själv men även tillfälligheter som gjort saker och ting möjligt. Så nu gör jag om det igen, även fast det är lite läskigt att dela med sig. Men jag hoppas att jag kan inspirera fler att göralikadant! Denna gången är det lägenhetsdrömmar, jag blev nämligen så full i skratt när jag lästa Trendenser Fridas inlägg häromdagen när hon skrev om sin mentala målbild kring drömlägenheten. Några dagar tidigare satt nämligen jag och A och pratade om hur vi önskade att vår nästa lägenhet och satta upp en checklista över våra kriterier. Jag gjorde även ett moodboard med text för att få ner drömmarna till något mer konkret. Såhär blev resultatet:

Ja! Som ni ser har jag och Frida bilder från exakt samma lägenheter. Good minds think alike, right? ;) Nu hoppas jag på att vi båda får tag på våra drömmars lägenhet inom en mycket snar framtid, typ nu vore fint!

Och här kommer en utmaning till de som vill hänga på! Vad har du för drömmar?

12 reaktion på “Blog your dreams

 1. Åh vilken fin blogg du har! Jag hittade dig via Frida ,en annan favorit.
  Att drömma och våga göra drömlistor är verkligen inte alls fel.
  Nu ska jag vara lite retlig och säga att jag redan har den där lägenheten som du drömmer om :)
  Högt i tak, stuckaturer, 3 kakelugnar, 3 rum i fil, dubbeldörrar tom in till badrummet, mysig innergård, gammaldags hiss, gamla fina fönster…ja och lite till :) Huset är från 1906 och allt det gamla finns bevarat…och väldigt sköna energier.
  http://wp.me/s1uIV8-purrpurr

  Lycka till!

  Kram Mrs G

 2. Vad lustigt, jag pratade om det här med mina kollegor häromdagen. Att det är så lätt att “saker bara händer” utan någon större plan bakom. Självklart kan detta också vara ett inslag i livet, men jag tror det är viktigt att ha en plan som man på ett eller annat sätt vill följa. Någon gång. Nu har jag skrivit ner mina drömmar och mål i ett dokument på datorn. Tänker titta på det så ofta jag kan för att fortsätta jobba mot mina drömmar. Tack för påminnelsen! Jag har saknat mig själv för länge…

 3. “IF YOU CAN DREAM IT,
  YOU CAN ACHIEVE IT!”

  Att visualisera sina mål och drömmar och göra som du gjort är som en magnet som drar till sig det du önskar! Idag har jag dagdrömt lite och blev ett inlägg om det i morse! Härligt inlägg! :)

  Go, live your dream!
  Kram Tess

 4. Pingback: Stilinspiration » Kitchen dream

 5. Ja! Du ÄR så bra Johanna! Inspireras av ditt driv och jag ser redan fram emot en renoverings-story från ert nästa hem! :) Läste ditt inlägg från augusti om igen. OM – som inspirerade mig då. Kommer på mig själv med att ha tappat bort planen på vägen lite… Dags att tänka OM igen… :) Kramar till dig

 6. Vilket otroligt inspirerande inlägg! Ska verkligen ta till mig detta, skriva ner mina drömmar och se till att dom blir sanna. Kanske behöver man skriva ner dom för att verkligen kunna se dom klart också, och när man gör det är det lättare att ta steg mot att förverkliga dom..

  Ha en härlig helg!
  Kram Pia

 7. Tanten. Underbart! Och jag är så imponerad av dig som får saker och ting att hända, enligt dina drömmar.
  Önskar jag var likadan. Men för mig är det lite mer “shit happens” …
  Eller kanske inte. Min Make tycker jag förringar mig själv när jag tänker så där. Kanske är det så att jag sätter upp inre mål/drömmar som jag medvetet strävar efter. Jag tror kanske att jag är ganska duktig på att fånga ögonblicket och jobba där ifrån. Och få det som jag vill. För jag vet ju vad jag vill.

  Varje dag nyper jag mig själv i armen. Och tänker att snart tar det slut. Min dröm om att designa smycken. Då får jag jobba med den där marknadsföringen inom finans igen. Men så rullar det på. Så kul. Och inspirerande.

  Och just nu letar vi efter samma lika lägenhet som ni – fast i Stockholm. De finns inte, tyvärr. Inte här i våra kvarter, där vi vill bo. Men vi har en vision. Så en dag så …

  Sköt om dig och njut av dagen.
  u.

 8. Det är så sant, ner med drömmarna på pränt så blir det ännu verkligare. Jag är för målbilder och har dem ofta i mitt huvud. Nu blev jag inspirerad och nästa blogginlägg ska jag ägna åt mina målbilder om mina “Om” som du kallade dem i ditt inlägg för ett år sedan. Och jag hoppas ju naturligtvis att din dröm blir sann :-)! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>