Ny kudde

Är så glad i min nya kudde som jag egentligen bara skulle lånat med mig till ett jobb jag var på idag men jag kunde inte riktigt slita mig ifrån den när det var dags att lämna tillbaka rekvisitan så den fick stanna hos mig. Farligt yrke det här vill jag lova! Den kommer från Afroart och för oss Göteborgare som inte har någon sådan butik i stan kan jag meddela att just denna modell finns hos Artilleriet  och fler mönster/modeller har Aschebergsgatan 24 interiör.

Foto: Johanna Laskey

3 reaktion på “Ny kudde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>