På tal om bröllop

Efter förra inlägget var det några som undrade över när vårt bröllop blir och nu är det ju så att jag är av av den traditionsenliga sorten så innan nästa sommars slut är vi man och hustru. Än så länge är det inte mycket planerat men en massa bilder har jag hunnit drömma mig bort i. Ni som vill kan följa mig på pinterest under mappen “Wedding” där samlar jag på mig allt jag gillar i bröllopsväg. Fortsättning lär följa!

Kollage gjort av bilder från min pinterest.

10 reaktion på “På tal om bröllop

 1. Första gången jag är inne på din blogg och jag gillar den.

  Grattis till det stundande bröllopet. Ni har ett fantastiskt roligt år framför er. Jag gifte mig den femtonde september i år och mitt tips är att göra resan till bröllop en del av bröllopet. Dagen går så fort. Kollade in dina inspirationsbilder och insåg att de inspirationsbilder vi hade till vårt bröllop är väldigt lika inspirationsbilderna du valt so far :)

  Det kommer bli magiskt! Ser fram emot bilder på bloggen sen.

 2. Härligt med bröllop!
  Jag planerar själv för fullt inför vårt stundande bröllop i mitten av september. Vill bara tipsa om att du hittar de vackraste brudklänningarna hos Zetterberg Collection! Underbara modeller i fantastiska tyger, sidenchiffong, tyll, spets. Vintageinspirerade och handsydda. Just nu syr de upp min drömklänning och jag är så förväntansfull. Lycka till med planeringen!
  Hälsningar Johanna

 3. Grattis till det kommande bröllopet! Ska genast följa ditt board, även om jag har min stora dag bakom mig känns det alltid som den vackraste av inspirationerna, just bröllop. Jag har en board som heter Crush on weddings – det säger väl allt det?!

 4. Hej Johanna!
  Grattis till att ni ska gifta er, underbart! Eftersom jag själv ska gifta mig nu i sommar så tänkte jag ge ett tips från en brud till en annan. Om det är så att du ännu inte besökt stylemepretty.com så har du missat en helt fantastiskt hemsida med ljuvliga bröllop. Det är bara att klicka in och njuta! :)
  Kram Emelie

  • Tack detsamma Emelie!
   Den sidan har jag inte missat :) Är lite smått tokig när det kommer till bröllopssidor, har alltid varit.
   Kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>