7 reaktion på “Dagens

 1. Hej kära du!

  Jag brukar troget kika in hos dig och njuta av dina fina bilder, däremot är jag inte så flitig med att lämna små kommentarer efter mig, förlåt!

  Blev så glad när jag såg din bokstavstavla och att jag dessutom väntar hem dessa mysiga tavlor till min webbutik, vilken dag som helst, gjorde mig extra förväntansfull!

  Vad fint du har gjort på bilden, du är verkligen superduktig!

  Jag önskar dig en härlig fredag!

  Kram Maria

 2. Fint som alltid! Ska plöja Götlaborgs-guiden när jag kommer i sommar. Du skrev om en Göteborgs-print om jag inte minns fel, såg lite vintage ut i stilen men var nog nyproduktion. Jag skulle gärna vilja köpa en sådan i f-dagspresent till min göteborgare till man, vore guld med info om hur jag ev kan komma över en likadan?! Tusen tack! Kram, Anna

 3. Så kul med ett dagens-inlägg. Fint och inspirerande!

  Och Göteborgs guiden! Helt underbart. Känner till (och besöker) många av dom, men så var det flera jag aldrig besökt så det får jag ta och göra nu. Spännande! Tack för det och för din fina blogg.

  Ha em fin helg,
  Nanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>