Min plåtningsvecka

Tre dagars plåtning är nu över och kunden är nöjd. Jippi så skönt och kul! Nu vill jag nästan att det ska bli höst så att ni alla får se bilderna. Men först får det gärna bli vår och sommar så tills dess får ni hålla tillgodo med dessa behind the scenes bilder från mina tre dagar i Borås.

Foto: Tant Johanna Instagram/Followgram 

6 reaktion på “Min plåtningsvecka

  1. Borås, Borås säger du. Det är ju my hometown det. Blir väldigt nyfiken nu, just för att jag vet att vi har mycket fint här. Och många kreativa företag. Spännande!

    /helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>