Fixardag

Idag har jag haft en riktig fixardag inför vad som komma skall under nästa veckan. I min rekvisitajakt kunde jag inte låta bli att fynda den fina rottingstolen och de sex böjträstolarna som fick följa med till kontoret på direkten. Perfekt! Nu är bilen fullpackad och jag är redo, imorgon bär det nämligen av till Borås där jag och övriga teamet ska plåta i tre dagar framöver. Resultatet ser ni i höst. Håll tummarna för mig nu, är faktiskt lite nervös men så kul det ska bli. Får nypa mig lite i armen tror jag!

13 reaktion på “Fixardag

 1. Vart har du köpt klockan? Den var så fin och jag har verkligen letat efter någon, utan att veta vad jag letat efter, men när jag såg den där blev jag helt kär! och vilket märke är det? Supersnygg!!

  • Hej Ebba,
   Tack! Det är en Mondaine som jag fått i present för några år sedan och använt varje dag sedan dess. Älskar den!
   Hoppas att du hittar någon återförsäljare.

   • Tack! Ja, jag verkar ha hittat rätt många bara i Stockholm och på nätet av en snabb googling. Supersnygg!

 2. Så fina stolar! Älskar dessutom dina fin fina strumpbyxor!!! Måste jaga rätt på några liknande, strumpor alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>