Min dag

Nej idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag. Hurra! Som ni förstår är jag barnsligt förtjust i att fylla år och firar helst i dagarna tre. Frukost på sängen är ett måste och nu väntar en ledig dag som ska firas på allra bästa vis.

Bilderna har jag lånat från fantastiskt duktiga Linda på Call me cupcake! och Sofia på Mokkasin. Ni har väl förresten inte missat att Linda precis har släppt sin bok Lomelinos tårtor, jag har den här hemma och den är verkligen helt underbar. Jag lovar! 

24 reaktion på “Min dag

  1. tjohoooo, grattis på din dag!!
    hoppas solen visat sig från sin bästa sida idag och att den fortsätter med det hela helgen. allt blir så mycket bättre då ;)

    trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>