Bloggforum 2012

De senaste två dagarna har jag alltså spenderat på Clarion Hotel Post här i Göteborg där årets bloggforum gick av stapeln. Vilken inspirationskick! Det är duktiga Frida som driver Trendenser.se som är initiativtagare och med hjälp från bland andra Anna på Milk hade de ordnat allt så bra. Dagarna bjöd bland annat på inspirerande föreläsningar med Frida, Underbara Clara, Anna-Karin Nyberg, Monika Ahlberg, Isabella Löwengrip, Stylein´s grundar och chefsdesigner Elin Nyström, Malin Hultqvist från Rum21, en trendpresentation med Pär Nimér från Nordsjö Idé & Design, god mat på restaurang Familjen och en massa roliga samtal med övriga bloggare. Tack snälla för dessa dagar, jag är peppad till max!

En reaktion på “Bloggforum 2012

  1. Åh så kul det måste ha varit! Om du någon dag behöver en wing man så har jag första tjing (:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>