En dag på stan

Igår drog jag runt min fotograf kompis Cecilia på stan för att fånga mina guldkorn på bild. Jag kan avslöja att jag inom kort kommer kunna publicera min alldeles egna Göteborgs guide. Jag har jobbat med denna ett bra tag och tänkte först ta bilderna själv men så är jag ju lite perfektionist och insåg att det blir bättre om jag tar hjälp av ett proffs. Tack snälla Cecilia för hjälpen! Nu väntar först ett litet söndagskalas sedan beger jag mig bort till Clarion Hotel Post för att delta i årets bloggforum. Så kul det ska bli! Vi kanske ses där?

6 reaktion på “En dag på stan

  1. Hej Johanna! Följer din blogg och blir glad av att hitta bilder från da Matteo som jag är marknadschef för! Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill ha någon info om oss inför kommande GBG guide, låter spännande :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>