Ett nytt kapitel

Idag arbetade jag min sista dag som anställd och blev fint avtackad av mina kära kollegor som verkar lärt känna mig riktigt bra. Bättre present kan man knappast ge mig! Presentkort och färsk rosmarin i fin kruka från favoritbutiken Artilleriet. Tack snälla ni! Nu ska jag bara fräscha till mig sedan blir det middag ute med bästa A för att fira detta stora steg. Nu börjat ett nytt kapitel i livet. Jag lämnar min trygga och roliga anställning som inköpare inom modebranschen för att kasta mig ut i livet som frilansande stylist. Lite läskigt men hurra så kul det ska bli!

Foto: Johanna Laskey

31 reaktion på “Ett nytt kapitel

  1. HÄFTIGT Johanna! Och grattis till det stora steget! Sitter själv just nu i en sits där jag försöker bestämma mig för att chansa eller play it safe.. Svårt, detta kreativa liv! Kul att träffa dig i Göteborg iaf och all bästa lycka till!
    Kram,
    Johanna (F’s ex-praktikant)

  2. förstår att det är läskigt, men at följa sitt hjärta når det slår så startk, det bara måste man göra ;)
    all lycka till dig.

    ha en fin helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>