Trädgårdssöndag

Idag står planering av uteplats på schemat, dock inte vår egna. Men en sak är säker, den dagen jag har en alldeles egen trädgård kommer jag vara väl förberedd. Jag plöjer allt jag kommer över när det handlar om fina trädgårdar. De senaste böckerna i min samling är duktiga Victoria Skoglunds – En trädgårdsmästares väg, Växtriket – att skapa en trädgård och Ljus och skugga av trädgårdskonstnären Peter Ødegaard.

Foto: Johanna Laskey

6 reaktion på “Trädgårdssöndag

 1. Tack för boktipsen! :)

  Själv är jag värdelös på att göra något fint med vår trädgård. Jag har liksom inte den talangen, vet inte vad jag ska göra åt den helt enkelt. Som den ser ut nu är det hemskt. Vi har t o m haft en trädgårdsarkitekt här, men jag vet inte om det gjorde mig klokare. Vi har helt enkelt den mest hopplösa trädgården. Ever! Att vi bor så högt upp i landet (ovanför polcirkeln) hjälper ju inte heller till när jag önskar vackra växter och träd som inte trivs här… :(

  • Tack själv för att du kikar in här :)

   Ja, trädgård är lite trixligt att få till. Det tar ju lite tid innan allt är uppväxt och bor man då högt upp förstår jag dig verkligen. Hoppas att du får till det så som du önskar snart.
   Kram J

 2. Visst är det underbart med trädgårdar.
  Jag plöjer också allt i trädgårdsväg. Men det är svårt att få till det i trädgården, allt tar sådan tid innan det växt upp:) Träning med tålamodet.

  Hoppas att allt är bra med dig
  Kram Madde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>