Min fredag i bilder

Morgonkaffet är ett måste!

Fina färger på jobbet.

Fredagsblommor införskaffades på vägen hem. Jag har blivit galen i dessa blommor på kvist som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på just nu..

Herren i huset är inte hemma ikväll och vågar påstå att jag är bäst på att vara ensam hemma. Älskar det! Till middag blev det tortellini med lax i gräddsås, citron, en massa parmesan och bubbel till det.

Jag kan ju ha soffan helt för sig själv, bläddra i min nya bok, ha datorn på magen och läsa en massa tidningar hela kvällen lång.

Och så har jag macoronsen helt för sig själv. Men han är såklart väldigt välkommen hem senare ikväll, ensam jämt vill jag ju inte vara..

Hoppas ni har en fin fredag!

19 reaktion på “Min fredag i bilder

 1. Härligt att du festar till det när du är ensam! Det är verkligen något man borde göra, varför ska man bara duka fint för andra – man borde ju vara lika snäll mot sig själv som mot andra. Gillar’t!

 2. Hej Johanna och åter igen, tack för en väldigt fin och inspirerande blogg. Jo, jag har en fråga angående en tavla. På bilden ovan, med dina fina fredagsblommor hänger en tavla (svart/vit) “you can…” något. Vad är det för tavla, finns den att köpa?
  Mvh
  Jenny

 3. Det ser ut som du har haft en fantastisk fredagskväll! Jag har också varit utan man och jag håller med det kan vara underbart ibland att få ha soffan alldeles för sig själv, sen är det förstås lika skönt när dom kommer hem igen;)
  Ha en skön helg,
  Malin

 4. Visst mår man gott av att starta dagen med sin Moccamaster :) Fina färger du har på jobbet, verkligen härlig färgkarta.

  Trevlig helg! Kram Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>