Shades of pink

Jag gjorde ett rosa stilleben när jag ändå var igång. Har alltid gillat rosa och kommer förmodligen alltid göra. Är mer rosa än röd om jag måste välja, ibland blir jag trött på mig själv som dras till rosa saker men jag kan liksom inte låta blir. Hur kan man låta bli rosa? Barnsligt fint men ändå snyggt.

Foto och styling: Johanna Laskey

5 reaktion på “Shades of pink

  1. Det är helt omöjligt att inte dras till rosa! :)
    Jag har alltid älskat rosa! Detta innebär inte att jag går runt i rosa kläder hela tiden eller att jag bara inreder med rosa. Men precis som du skriver, så dras jag till rosa saker. Rosa för mig är en glad färg! En färg som sticker ut och som ibland provocerar, löjligt nog! Skrev faktiskt ett blogginlägg om det för lite sen:
    http://jennicasblogg.blogspot.co.uk/2012/02/rosa-en-farlig-farg.html

    Kram Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>