Fläktskåp i vardagsrummet

Måste tipsa om ett bra alternativ till förvaring, nämligen IKEA´s fläktskåp. Vi har länge letat efter en alternativ lösning för förvaring här hemma som inte tar så mycket plats så när jag såg de spraymålade fläktskåpen från IKEA i Emma Person Lagerbergs vardagsrum åkte vi faktiskt genast dit och köpte oss tre stycken. Så bra det blev! Nu ska det bara läggas en skiva på så att de fula skruvarna döljs, drömmen vore en i carraramarmor..

Foto: Johanna Laskey 

12 reaktion på “Fläktskåp i vardagsrummet

  1. Pingback: seventeendoors: "en studie i vitt"

  2. Vi har haft precis sådär i många år i vardagsrummet, faktum är att de har hängt med i två olika lgh. Och visst vill jag ha fina dyra alternativ emellanåt, men jag har ändå inte tröttnat på våra gamla fläktskåp. Hoppas du kommer att trivas lika bra med dem!

  3. Ja så snyggt det blev! Och så mycket vackert att ställa ovanpå. Blev en riktigt härlig bild! Hoppas du hittar en bra skiva men härifrån är det snyggt ändå :-). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>