Amelia & Johanna makes spring

Här kommer resultatet av min och Amelias plåtning som ägde rum förra veckan. En bildserie i vårens tecken! Vi kommer bjuda på sådant här lite då och då helt exklusivt på våra bloggar, en Amelia & Johanna blog edition skulle man kunna kalla det. Helt enkelt för att vi tycker att det är så roligt och för att vi vill inspirera er läsare genom något som vi själva har gjort. Jag kan också tillägga att detta är det första steget i något som jag tror kommer bli väldigt bra men framförallt väldigt kul och nytt. Mycket nöje väntar alltså! Hoppas att ni gillar det och känner er inspirerande till att släppa in våren, jag lovar att det gör en lite gladare. Se bara på söta Luca!

Foto: Amelia Lönngren Widell/Lönngren/Widell Photography                                       Styling: Johanna Laskey/Tant Johanna

15 reaktion på “Amelia & Johanna makes spring

  1. Åh vilka underbara bilder! Blir helt klart superinspirerad. Så himla fint med blommorna på tråd… Spännande att se vad som kommer sen!

  2. Men titta vad fint! Duktiga ni! Och herrejisses vad länge sedan jag läste här eller kanske inte jättelänge sedan men ändå filminpselningar och grejor. Kul!! Då ska jag för en gång skull sitta klistrad framför rutan – det är inte ofta vill jag lova. Och vad kul att du gillade papperna – tack själv! Kram

  3. Underbara bilder! Låter lovande med mer samarbeten, båda era bloggar är favoriter hos mig och tillsammans kan det ju inte bli annat än succé!
    Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>