Work in progress

Här kommer en liten sneak peek på hur det såg ut hemma hos Lönngren/Widell igår när jag och Amelia på A beautiful living förberedde inför vårt jobb. Tror nog att ni kan gissa vad temat för plåtningen var av bilderna att döma. Bakom kameran till dessa bilder stod min duktiga kompis Cecilia Magnusson som studerar på fotoskolan STHLM. Fullt hus var det alltså. Så kul! Jag fnissar lite åt mig själv på bilden när jag ser så sjukt fundersam ut över lite färg, hur det hela blev får ni se imorgon.

Foto: Cecilia Magnusson

10 reaktion på “Work in progress

  1. Pingback: Amelia & Johanna makes spring | tantjohanna.se

  2. Så fina och härligt inspirerande bilder, känner arbetslusten kicka in!! Vill vara som er på bilderna, vill alltså veta vart din klocka kommer ifrån?!?! Tror den kan vara från mina drömmar, bl.a. Nämligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>