I Stockholm

Denna veckan är jag uppe i Stockholm för en massa spännande möten och en trevlig liten fotning som kommer synas här på bloggen snart. Gårdagen bjöd bland annat på lunch på Urban Deli och fika på Fabrique. Idag har möten, lunch med coola Hanna Wessman som driver Hannas Room och brainstoming i kombination med trevligt häng hemma hos Lönngren/Widell stått på schemat. Kan knappast bli bättre som ni frågar mig. Eller jo förresten, det kan det visst! För jag såg precis i senaste mama att bästa Malin Wikerberg är med i ett fint reportage och tipsar om sina favoritbloggar, däribland mig. Tack snälla du!

5 reaktion på “I Stockholm

  1. ååå spännande, heja dig! jag har en fabrique mittemot vårat nya nu och det är väl lite av en dröm, i love! hoppas på strålande fina dagar till dig här i stan, kram! mini

  2. Helt välförtjänt! Och tack för att du delade med dig av bilden eftersom jag hittar min egen blogg där också! Hade jag ingen aning om och blir jätteglad förstås :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>