Tävla och vinn ett Alla balla kalas kit

Jag har ju inga barn (än) men har tillräckligt mycket barnasinne kvar för att tycka om denna strålande bra idéen. Att jag är barnsligt förtjust i att fylla år och ställa till med kalas spär bara på det hela ännu mer. Kolla in de underbara bilderna tagna av Eric Josjö och hör bara på detta:

“För att göra barnens kalas enklare och roligare har ICA tillsammans med Ann Söderlund, programledare och författare, Isabelle McAllister, programledare, pysseldrottning och superinredare och Christina Breeze Le Guellaff, art director och kreativ chef på Family Living tagit fram fyra kalasprodukter. En kalaslåda, en kalasduk, ett kalaspresentpapper samt en kalasbok med fiffiga kalastips kommer att säljas under 2012 med start den 19 mars, exklusivt på ICA.”

Nu är det så att jag har två stycken härliga kit som ni har möjlighet att vara med och tävla om. Ett kit består av Alla balla kalas-boken, kalas-låda, presentpapper och duk. Det ni behöver göra är att följa denna länk in till Facebook - dela tävlingsmeddelandet på “share” och lämna en kommentar därinne om ditt bästa kalastips. Vi tävlar till måndag kväll klockan 20.00. Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad. Grattis till de lyckliga vinnarna Marika och Paola!

*Tävlingen pågår t o m. den 26/3 då vinnaren utses och meddelas här på bloggen och via mail. Du måste ha fyllt 18 år för att få tävla. Kalaskit värt 200 kr ligger i potten. Beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

7 reaktion på “Tävla och vinn ett Alla balla kalas kit

  1. Pingback: Josjo Eric Party Time Be A Strainer

  2. ah ha. I just found you on designmom as a REAL party…and now see that it was ICA & Family Living styling a party. (I still love the plank, the cake, the colors … and if I could throw a pirate party, would insist on guests in stripes!)
    I’m a freelance American living in Sweden (with a passion for kids parties) and had just been pondering the lack of party supplies in Sweden vs the US but had come to the conclusion that this might be ok without party stores and supplies, one has to use more originality; however, this is adorable — I look forward to discovering this! Thank you for sharing. I wish I had seen the date! What a fun competition. And, am very happy to find you, today, too! I look forward to returning! G at http://www.willowday.com

  3. Pingback: Kalas « A thing of beauty

  4. Pingback: mermaid birthday party from the book Alla Balla Kalas at dosfamily.com | DosFamily

  5. Ja vill vinna för att min lillebror har precis fyllt år och har inte kunnat fira honom ännu. Jag har lovat honom att jag ska de men tillbehören kostar… Mvh Selena Karlsson

  6. meen ååå! det här är ju som sytt för oss, vi planerar för ett hejdundrande 2 årskalas på takterassen i maj. tänk det uppdukat med det här kalaskittet, utsikten över vackra stockholm och alla ljuvliga glada barn. kan inte bli bättre! mini

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>