Hannasroom.com

Ni har väl inte missat att Hannas Room har flyttat till ny tjusig adress? På hannasroom.com har hon skapat en alldeles egen värld, en mycket snygg sådan. Här finns inspiration inom inredning, barn, skönhet, mat och mode för både kvinna och man. Håller helt klart med Sofia – här inne vill jag bo. Tack Hanna för att du förser mig med en daglig dos fin inspiration!

5 reaktion på “Hannasroom.com

  1. Hej Johanna! Tack för hälsning, jag snorar på… men det är fin utsikt från sjukbädden; jag ser blå himmel och en bit av en granithäll med lite vacker lav på. Grymt grafiskt snyggt faktiskt. Så himla nyfiken på Das Schoool också! Hur går det? Hur kändes det? Vad händer?

    kram!

  2. Vet du Johanna, att jag blir så glad att jag nästan fäller en tår. Dina fina ord gör mig förbannat glad helt enkelt! Tror du vet hur mycket jag lagt ner på att få upp den där sidan:)
    Tack.
    Kramar
    Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>