Firar

Ikväll firar vi något mycket spännande här hemma, något jag gått och tänkt på länge men inte riktigt vågat. Förrän nu! Jag har nämligen sagt upp mig från mitt jobb som inköpare och startat ett alldeles eget företag. Jag kommer satsa helhjärtat för det jag brinner för, inredning, styling, kommunikation och livsstil. Tänka sig så spännande detta ska bli! Har såklart massor att skriva och berätta om men det tar vi en annan dag för nu ska här firas. En fin fredag önskar jag er!

80 reaktion på “Firar

 1. Hipp hipp hurra för världens bästa tant Johanna!! Du är modig. Och grym. och full av talang. Och du kan gå hur långt som helst. Hur långt du vill.

  KRAM!!!

 2. HAPPINESS! den största grattis till dig, du är galet duktig och jag inspireras av din fantastiska känsla för allt det du delar med dig utav! HEJA HEJA! mini

 3. hello, I’m going to see one of your frame on a deco blogg about my country “France” with names of all towns. I love it!! Please let me know if it’s possible to buy one and where.

  Sylvie

 4. STORT GRATTIS tanten!
  Fasiken vad du är cool!
  You go gal!
  Och jag VET att det kommer att gå så bra för dig.
  Fina, duktiga tanten!
  Vad spännande att få se och höra hur allting går.
  Lycka till!
  Ulrika

 5. Wow, vad spännande!!! GRATTIS!!! Det tror jag kommer gå jättebra!! Du är såååå duktig! Kram från Lisa S i Skåne (vet inte om du kommer ihåg men vi hade kontakt för rätt länge sen ang tavlan din pojkvän gjort och så “pratade” vi lite om franska rivieran!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>