Blackbirds kitchen

Detta fina kök tillhör stilsäkra Charlotte som driver bloggen Blackbird och butiken Charlotte Göteborg här i centrala Göteborg. De bodde tidigare i detta huset som de sålde förra våren och har nu fått ordning i sin lägenhet i stan. Nu vill jag bara se resten av lägenheten som säkert går i samma stil. Älskar människor som tar tillvara på det som faktiskt finns och inte bara slänger ut det gamla för att sätta in ett plastigt massproducerat kök. Heja!

Foto: Bodil Bergqvist

7 reaktion på “Blackbirds kitchen

  1. just precis så vill jag ha det i mitt kök! jag funderar på en liten piffning till sommaren, och helkaklat med 15×15 plattor och vitta luckor på det platsbyggda köket är redan bestämt. men tack för helhetsinspirationen!

  2. Suuuupersnyggt! Helt i min stil, både gällande kök och din kommentar om att ta tillvara det man har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>