Trädgårdslängtan

Nu är den här! Min trädgårdslängtan. Den kommer som ett brev på posten så fort våren börjar smyga sig på och jag kan inte tänka på annat än hur jag skulle anlägga min alldeles egna trädgård. Nu sitter jag och bläddrar i den fina boken Drömmen om en trädgård, har lagt bevakning på den nya boken Växtriket: att skapa en egen trädgård och har faktiskt till och med en liten anteckningsbok om mina tankar och önskningar. Lite väl ambitiöst kanske men den dagen jag har en egen trädgård kommer jag i varje fall vara väl föreredd!

Foto: 1&7 Stellan Herner, 2 Kasia Bobula, 3 via A beautiful living, 4 via Pinterest 5 Le dans la, 6 Adlibris

5 reaktion på “Trädgårdslängtan

  1. Är lite avundsjuk på dig, att du har tålamod att kunna göra så mycket och göra en trädgård så fin. Kan se det framför mig. Några få ord från än främling ute i cyberrymden.

  2. Vi började med trädgårdsprojektet ifjol. Den bilden med odlingsbassängen som du visar, är den med i boken? Maken fyller år om några dagar och är helt inne i planeringen av sina odlingsbassäng.

  3. Underbara bilder allihop, Johanna! Jag längtar också efter Växtriket. Den skall vara något alldeles speciellt tydligen. Du har väl inte missat Trädgårdsliv – den snyggaste tidningen inom genren? Tips där annars. Kram W

  4. men jaaa, mera trädgårdsinspiration tack! jag kommer för första gången i mitt liv ha terass att inreda och blomma upp. en vanlig terass och en takterass med utsikt över hela vackra sthlm! nog för att jag älskar råa terasser som andas mitt älskade new york men några krukor och växter får de ändå innehålla. så mera blomster, duktiga du, mera! kram mini

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>