Aj

Jag opererade bort en visdomstand igår och aj så ont jag har. Jag återkommer när jag kan tänka klart och känner mig bättre. Först ska jag bli ompysslad och äta glass. En fin fredag önskar jag er!

via: Flickr

2 reaktion på “Aj

  1. Kände mig träffad av texten, har lyckats drabbas av antingen influensa eller öroninflammation i dagarna. Man blir helt plötsligt väldigt liten och vill inget annat än att bli ompysslad! Krya på dig, hoppas tanden (eller bristen av tand..) inte orsakar allt för mycket ont!

    kram /iris

  2. Hoppas du mår bättre idag! Tack för fin kommentar hos mig, gjorde mig så glad. Japp, nu är jag tillbaka. Och tack för inspirationshjälp, jag har använt mig av flera av dina inspirationsbilder när jag inrett mitt nya hem :-). Kram Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>