Stilfullt och färgglatt

Denna fina lägenhet har jag tidigare skrivit om, då syntes den i Family Living och jag var helt uppe i vår köksrenovering så jag föll pladask för det svart/grå köket. Nu senast var hemmet med i sköna hem nr 1/2012 men med lite annan styling och sett från andra vinklar. Väldigt kul att se! Jag älskar fortfarande köket och gillar verkligen kastrullförvaringen, den idéen ska jag lägga på minnet!

Foto & Styling: Magdalena Björnsdotter & Susanne Kings

14 reaktion på “Stilfullt och färgglatt

 1. Hej
  Det är jag som bor i lägenheten, vad kul att ni gillar den. Alltid läskigt att visa upp sitt hem, men både Eric som plåtade Family Living och Magdalena är två fotografer jag tycker är grymt duktiga. Stylingen fixade jag själv och eftersom det är ett halvår mellan fotograferingarna så såg det lite annorlunda ut. Man får ju ändan ur vagnen till alla projekt man har i huvudet när det skall fotas:) När det gäller köket, kan jag tipsa er att kolla in http://www.pickyliving.se där luckorna kommer ifrån. Massa nya luckor. Min favvo just nu är svarta luckor med mässing infällt i hålen för handtagen – Sjukt snyggt! Köket är annars en budgetlösning, min man ville att vi skulle vänta, men så såg jag på arkitektbilderna att det fanns en massa utrymme bakom det då raka köket. De hade helt enkelt byggt in trapphusets böj. Standardkakel från Rusta, svart fog, stomar IKEA, luckor PickyLiving, spis Blocket, betongskiva….
  //Jenny

 2. Haha.. lite chockad blir man ju av en falukorv men jag gillar att glimten i ögat. Något som gör att det inte känns som blodigt allvar.

  Jag ska till Göteborg i helgen, vad ska jag inte missa i innerstan? Shopping tänkte jag…

  Kram!

  • Väldigt roligt är det tycker jag!
   Ska du? Då får du inte missa följande butiker (inredning, blommor & pyssel)
   Artilleriet
   Rum för papper
   granit
   Krypton form
   Anyhow
   Aschebergsgatan 42 Interiör
   Alvhem interiör
   Tinna
   Floramor & krukatös

   Hoppas att du får en trevlig dag.
   kram Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>