Maison Martin Margiela hos Artilleriet

Idag har Artilleriet premiär för Maison Martin Margiela Objects i deras butik och på webbshopen men redan igår fick jag och Trendenser Frida en tjuvtitt av de fina produkterna. Min favorit var helt klart de ryska dockorna i vitt, hade passat så fint i mitt medicinskåp hemma. Eftersom att Frida är tusen gånger bättre på att fota än vad jag är visar jag hennes fina bilder, missa inte heller att kolla in bilderna som hon tog under vår fikastund Da Matteos kafferosteri och bageri. Mycket trevlig eftermiddag alltså!

Foto: Frida Ramstedt

2 reaktion på “Maison Martin Margiela hos Artilleriet

  1. Hej Johanna! Jag såg bilder på ditt fantastiskt fina hem, vilka snygga blåa dörrar! :) Jag fastnade för din fina affisch/tavla “Den blomstertid nu kommer”. Var har du köpt den? Gillade! Ha en trevlig helg!

  2. Ååååå de där dockorna har jag kikat på så länge! Och nu blev jag överlycklig för jag hade fått för mig att de kostade runt 4000 men så var det ju inte så nu kan drömmandet börja igen. Hoppas allt är bra med dig! Roligt att följa din fina blogg som alltid. Kram! Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>