Kontoret

Ja, lite såhär tänker jag kring inredningen till kontoret.

Bordet MELLTORP från IKEA får agera skrivbord, stolarna ska helst vara av blandad sort och gärna snygga, begagnade klassiker så som Börge Mogensen, eames och mina drömmars skrivbordsstol är sjuans i naturfärgat läder. Lagerhyllor i rostfritt stål, soffan KIVIK från IKEA ska få ett överdrag och kuddar i grått linne från H&M home samt kelim kuddar i fina färger. Och så lite piff från Artilleriet, Hays industri lampa är given, Z1 cotton lamp ska jag kika närmare på imorgon, Edwyn Collins muggar är redan införskaffade och så hoppas jag på att dammvippan från Hay följer med mig hem imorgon. Den har nämligen varit slut de senaste gångerna jag varit där. Sedan ska ett gäng Dr Westerlunds pelargoner få flytta in, jag ska hänga upp pom poms, arrangera moodboards tills jag blir yr i huvudet och leva lycklig i alla mina dagar.

12 reaktion på “Kontoret

  1. Hej Johanna,

    Härligt inlägg med dina tankar kring kontoret, extra kul att du gillar doftpelargoner vilket vi på Blomsterlandet också gör! Får jag länka från Blomsterlandets hemsida till ditt inlägg?
    /Jennie, Blomsterlandet

  2. Verkar som en bra plan du har! Kan intyga att soffan är riktigt skön då jag har en själv. Har förresten blivit inspirerad av dina pompoms så numera har jag en liten girlang hängandes vid fönstret i sovrummet. Otroligt kul pyssel! Kändes lite som att vara tillbaka på fritids eller nåt i den stilen. Måste nog göra fler…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>