9 reaktion på “London

 1. Åh vad härligt med London! Gillar både Le Pain Quotidien och Wagamama! Jag försöker att åka till London varje eller vartannat år – det är verkligen dags för en sväng i år… Ha en riktigt fin helg!

 2. Hej Johanna,
  tänkte bara höra vad du tyckte om Jamies restaurang, har varit ett fan länge och har tänkt att besöka restaurangen nästa gång jag är i London – men vad tyckte du – var den bra?
  Trevlig helg!

 3. Hej Johanna!
  Din blogg är helt fantastiskt inspirerande, tack för det! Jag undrar om du snälla skulle kunna tala om var den turkos/gröna stickade tröjan på första bilden kommer ifrån? Jag önskar mig precis en sådan!
  Kram Emelie

 4. Hej Johanna!
  Din blogg är helt fantastiskt inspirerande, tack för det! Jag undrar om du snälla skulle kunna tala om var den turkos/gröna stickade tröjan på första bilden kommer ifrån? Jag knakar mig precis en sådan!
  Kram Emelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>