Vardagsrummet

Nu visar jag de sista bilderna som togs vid hemma hos reportaget av Amelia och Andreas på Lönngren/Widell Photography. Vårt vardagsrum var från början ett enda stort rum men delades av så att vi fick ett separat sovrum. Här kan ni se bilder på hur de såg ut från början och under renoveringens gång. Nu när vi blickar tillbaka på hur lägenheten såg ut från början är det faktiskt svårt att förstå hur mycket i faktiskt har gjort. 90-talet känns långt borta och vi tror att lägenheten trivs riktigt bra med oss och vi med den såklart. Jag bjuder även på en bild på mig och A, måste dock påpeka att A inte alltid ligger sådär i soffan..

Foto: Lönngren/Widell Photography

24 reaktion på “Vardagsrummet

 1. Hej Johanna!
  Hoppas att allt e bra med dig och alla dina roliga projekt.
  Er lägenhet är helt fantastisk! Wow säger jag.

  Oh du , rätt soffposition. De ska veta sin plats ha ha.

  Största kramen
  Madde

 2. Hej!

  Fantastisk lägenhet! Är på jakt efter en rislampa, modell större som ni har i hallen. Var kommer den ifrån?

  Tack för en jättebra blogg!

  //Anna

  • Vårt är min mormor och morfars gamla pelarbord som vi sågade av benen på och lämnade in för sprayleckering. Så mitt tips är att hålla utkik på loppisar/blocket efter bord för att sedan göra om.
   Lycka till!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>