Berlin

Berlin bjöd på massor av inspiration i form av shopping, fönstertittande, god mat och härlig atmosfär. Jag fick till och med lite vårkänslor av denna fina innergård tillhörande butiken 14 oz. Nu ska det bara laddas om inför morgondagens resa upp till Stockholm där jag bland annat ska besöka Formex. Ses där!

Foto: Tant Johanna

2 reaktion på “Berlin

  1. Vårkänslor va rätta ordet! Precis min tanke när jag såg den gröna häcken! Håller tummarna för att vi får se lite mer bilder av Berlin. Har själv aldrig varit där, men e galet sugen på att åka dit:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>