Ett kontor

Jag har nu nyckeln till ett kontor, mitt i stan, med spegeldörrar, stuckaturer, takrosetter, gamla fönster och lutande golv. Mitt kontor! Eller delvis mitt. Vi kommer vara ett helg gäng med härliga kreatörer som samsas om utrymmet. Tänka sig så fint det kommer bli. Vill härmed utfärda en varning för att mycket fokus kommer ligga på kontor och inspirerande arbetsmiljöer här på bloggen under en tid. Hoppas att ni står ut. Men först blir det lite tyst här, jag åker nämligen till Berlin för Bread & Butter mässan men är tillbaka på torsdag kväll. Och då ska här laddas upp inför invigningen av kontoret!

17 reaktion på “Ett kontor

 1. Pingback: Office inspiration | tantjohanna.se

 2. Så galet kul Johanna! Det kommer bli superfint – ser fram emot att få se mer!
  Kramar och ha det bäst i Berlin!
  ps. Vi saknade dig på Formex, hoppas vi ses snart i alla fall! :)

 3. Hej. Snubblade in här. Mycket fint! Ja-a visst är det härligt med ett eget work-space. Det inspirerar till kreativt arbete! Lycka till. Kommer igen.
  //Kristiina

 4. Näe, nu blir jag grymt avundsjuk på dig! Det här är min dröm; lämna vardagsbubblan och göra min egen grej tillsammans med andra som också gör sin grej. Jag ser fram emot att få se MASSOR av kontorsbilder. You rock!

 5. grattis till ett ursnyggt kontor! det gör inget att det är mycket kontorsbloggning på G, det passar faktiskt mig utmärkt eftersom jag också håller på att inreda ett kontor (hemma dock), det är lite extra spännande eftersom det är lite mer än vanligt att ta hänsyn till:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>